3/13/2023

До дня працівників освіти у ліцеї «Науковий» пройшли спортивні змагання «Cool Games»

 28 вересня до Дня працівників освіти у ліцеї «Науковий» пройшли спортивні змагання «Cool Games». В естафетах на швидкість, спритність, витривалість змагалися педагоги закладу, які сформували 4 команди: «Стріла», «Блискавка», «Люди в чорному» та «Січові стрільці».

Після церемонії представлення команд до учасників та глядачів звернулася директорка ліцею Наталя Чередніченко, яка зазначила, що захід «Cool Games» відбувається вже вдруге і є початком нової спортивної традиції в закладі.
Привітав команди та глядачів начальник Обласного відділення комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Шевченко і наголосив, що всіляко підтримує спортивні ініціативи освітян, які є прикладом активного спортивного життя для учнів.
Далі на майданчику розгорнулися справжні спортивні пристрасті. Команди наполегливо змагалися за звання найкращої в 4 конкурсах «Котигорошко», «Біатлон 2», «Ягоди», «Конвеєр», а енергійні вболівальники підтримували учасників.
У запеклій боротьбі перемогу виборола команда вчителів «Січові стрільці» (корпус ЦДПУ ім. В. Винниченка) у складі: Наталії Собко, Анни Новікової, Оксани Коренчук, Тетяни Телих та капітана Володимира Вященка.
Насамкінець переможці отримали кубок, а всі учасники – солодкі подарунки.



Комментариев нет:

Отправить комментарий